Tid er penger heter det, og det er vel ikke noe denne gamle klisjeen passer bedre på enn akkurat temaet hjemmeside. Alle firmaer som vil synes i dagens marked, må ha en hjemmeside som er oppdatert og synlig! Problemet er bare at dette tar tid, tid de fleste hverken har mulighet eller tålmodighet til å legge ned på arbeidet som kreves for å få en god hjemmeside.

Hjemmeside

 

Med vår hjelp kan du spare deg selv for mye hodebry! Vi hjelper deg med alt i fra tekst til bilder, design og utforming, med enkle grep som sparer deg for tid og jobb. Vi har ingen mal som skal fylles ut, men henter inn materiale og gjennom god dialog skreddersyr vi hjemmesiden sammen med kunden. Våre hjemmesider

er tilpasset alle dagens formater, dvs mobil-, nettbrett- og standard webside.

 

En del av vår service er blant annet utkast på hjemmeside, slik at du som kunde får et godt bilde av hvordan det kan se ut, med mulighet for å komme med egne innspill og ønsker. På denne måten blir sluttresultatet et produkt som alle parter kan være stolte av!

 

 

 

 

Alle firmaer kan tjene på å ha en logo, som brukes bevisst i alle typer markedsføring. Derimot er det ikke alle firmaer som har budsjett eller mulighet til å designe dette selv.

 

Vår grafiske designer hjelper deg gjerne med å utforme en logo som du kan bruke både på hjemmesiden, visittkort og i diverse annonsering.

 

Å ha en logo utnytter gjenkjennelseseffekten og gir et mer profesjonelt inntrykk overfor kunder og firmaer du samarbeider med.

Logoutforming

 

 

 

Priser

Mediaform

Salg / Support

Per Anders Remme

Telefon: 461 65 526

Mail: per@mediaform.no

Org. nr  997 891 767

Tjenester

Logo Design

Hjemmeside

Markedsføring